Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Ο ΑΦΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Απόψε, στην εκπομπή «Ο Αφρός των Ημερών», Κανάλι 1, Πειραιάς, 90,4 FM, 11 το βράδυ και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης συνομιλεί με τον πασίγνωστο Νάσο Ritz και σας προσφέρουν μια μουσική πανδαισία. Θα παρουσιάσουν με κέφι ακόπαστο τα πιο πρόσφατα (και συγκλονιστικά από πολλές απόψεις) έργα των Βερολινέζων πρωτοπόρων Einstuerzende Neubauten (“Alles Wieder Offen” και “The Jewels”), το φρέσκο cd των εμπρηστικών Νεοϋορκέζων TV On The Radio (“Dear Science”), το επίσης φρέσκο εναλλακτικό ροκ έργο “Viva la Vida” των Λονδρέζων Coldplay, και, βεβαίως-βεβαίως, το τελευταίο διπλό δώρο που μας έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Μέγας Τροβαδούρος Bob Dylan, το 8ο στη σειρά των bootlegs, με τίτλο “Tell Tale Signs”. Κι ακόμα, special guest ο Neil Young!

Από τη 1 και έως τις 3 τα χαράματα, και πάλι κοντά σας με το «Τζουκμπόξ του Μεσονυκτίου», ένα δίωρο ταξίδι στη μέθεξη της τζαζ και στην αγέρωχη μελαγχολία των blues. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

«Το αστράπτον φως της αντισοφιστείας – τουτέστι το φως της άνευ δογμάτων, άνευ ενδυμάτων Αληθείας» (Ανδρέας Εμπειρίκος, Οκτάνα)

1 σχόλιο:

metafrastes_epimelites είπε...

δε βρίσκουμε το μέιλ σας, αλλά θα σας θέλαμε μαζί μας στην ανοιχτή συνάντηση της πρωτοβουλίας μεταφραστών-επιμελητών :-)