Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΑΙΔΕΣ!


Propaganda


Κυριακάτικες Βραδιές στο Barrio, Κεραμεικού 53, Μεταξουργείο. Καλή jazz, blues διαθέσεις, ροκ ιστορίες. Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως αργά τη νύχτα, ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Chet Baker, με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατό του. Την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, ο Μπαμπασάκης προσφέρει δωρεάν 20 υπογεγραμμένα αντίτυπα του cult βιβλίου του «Harmolypi’s Blues» (εκδόσεις Μεταίχμιο). Ελάτε να τα πούμε και να τα πιούμε!

Ξεκίνησε δυναμικά η εκπομπή Radio Propaganda! Κάθε Παρασκευή κοντά σας η «Φωνή της Λαϊκής Ελίτ», από το Κανάλι 1, Πειραιάς, 90,4 FM, 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι, με μουσικές εξαίσιες, με θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, σκάκι, παρουσιάσεις βιβλίων και περιοδικών, και άλλα πολλά.

Συνεχίζεται το πεντάλεπτο «Ραδιοχρονογράφημα», μεσημέρι παρά κάτι, όπως πάντα, στους 90,4 FM. Επίσης, ο «Αφρός των Ημερών», κάθε Σάββατο 11 το βράδυ με 1 μετά τα μεσάνυχτα, και ακολουθεί το «Jukebox του Μεσονυκτίου», από τη 1 έως τις 3, με μουσικές επιλογές που κινούνται ανάμεσα στη μέθεξη της jazz και την αγέρωχη μελαγχολία των blues.
Η ποίηση είναι και δείχνει το αντίθετο του χρήματος, της «πόρνης της κοινής του γένους των ανθρώπων» [Σάββας Μιχαήλ, «Homo Poeticus», εκδ। Άγρα, σ. 61]

Δεν υπάρχουν σχόλια: