Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ


Επώνυμες Ανωνυμίες

Οι Κυρίες & Κύριοι που συστήνονται ως Kelly Aroni και ως «Μπάσταρδα του Σβέβο» είναι του φθόνου θύματα, της παρανάγνωσης φαιδρά αθύρματα, των βιβλίων ανθυποδουλάκια.

Δεν τους μιλάω γιατί δεν έχουν χιούμορ, και, επίσης, γιατί η Μαμά μου με έχει νουθετήσει να μη μιλάω με αγνώστους, ο δε Μπαμπάς μου, που ήτο Ταξίαρχος του Πυροβολικού και της Αεροπορίας Στρατού, μου έδιδε καραμέλες εν αφθονία ώστε να μην παίρνω από τους άλλους.

Τέλος, ούτε που με γρατζουνάει τι λέγουν ήδη, και τι μέλλει να πουν για μένα, μιας και ο χρόνος μου τα επόμενα πενήντα χρόνια που μου απομένουν προβλέπεται να είναι τίγκα στη Δουλειά, στο Αλκοόλ, στο Διάβασμα, στη Φιλία, και στον Έρωτα, και συνεπώς δεν θα προκάμω ν’ ασχοληθώ και με Επωνυμανώνυμους Ανθυποχτρούς.

Δηλώνω πάντως, δημοσίως και επωνύμως, ότι διατηρώ το δικαίωμα να τους τα ψέλνω άμα/και/όταν τα βάζουνε με φίλους μου και/ή με πρόσωπα που εκτιμώ.

Μπαμπασάκης, 18/02/2010

2 σχόλια:

Eva Stamou είπε...

Άψογη τοποθέτηση! Όποιος επιζητεί σοβαρό διάλογο πρέπει να τον κερδίζει με το επιχείρημα και την υπογραφή του. Καλό απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Η σπερμολογία δεν είναι αθώα ενασχόληση κακοήθους πνεύματος , κρύβει πάντα ματαιωμένη φιλοδοξία, φθόνο,ψυχικές ιδιότητες αυλοκόλακα κ.α. ωραία.. Τι χρήση του διαδικτύου κι αυτή! Ξεκολλήστε ρεε! ο άνθρωπος εργάζεται παράσιτα! αλλά τι να καταλάβουν μερικοί απο εργασία..εγώ πάντως φίλε μου που σε γνωρίζω ελάχιστα κυρίως σαν πολιτικό συγγραφέα και σκληρά εργαζόμενο ψηφίζω Ικαρο μπαμπασάκη.