Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ένα Για Τον ΔΡΟΜΟ!


Τα Άστρα Δεν Είναι Πάντα Κόκκινα

Υδροχόος:
Επωφεληθείτε από την πρόωρη άνοιξη και ανακαλύψτε τις θαυμάσιες τσιγγάνικες ταινίες του Tony Gatliff. Αποφύγετε κάθε κοπιαστική εργασία, και αφεθείτε στη μαγεία απανωτών τζιν (με ή χωρίς τόνικ), ακούγοντας ξανά και ξανά συνθέσεις του John Cage (ιδίως το εκπληκτικό κομμάτι «Music for Marcel Duchamp»).

Ιχθύες: Η σύνοδος Κρόνου και Gil J. Wolman ευνοεί τα jazz ακούσματα αυτό το τρίμηνο, ιδίως Miles Davis και Art Blakey. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες κινήσεις, όπως συναντήσεις με συνεργάτες του Radio Propaganda, ουζότσαρκες και derives. Χαλαρώστε, όλα θα γίνουν όπως και όταν πρέπει.

Κριός: Εκφρασθείτε ελεύθερα, γράψτε, ζωγραφίστε, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι στο πλευρό σας, ενώ το πέρασμα του Πλανήτη Isidore Isou προδιαθέτει ακόμη και για πετυχημένες φάρσες. Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει. Φιλήστε το πιο όμορφο κορίτσι ή το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου.

Ταύρος: Δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν μόνο λύσεις. Χαστουκίστε τον προϊστάμενό σας, πιάστε αγκαζέ την κούκλα γραμματέα του και πάρτε τους δρόμους. Μπείτε στο πρώτο ουζερί που θα συναντήσετε, πιείτε με την κούκλα γραμματέα τον περίδρομο, πείτε της ότι είναι πιο γλυκιά κι από την θεσπέσια ερωμένη της. Πλαγιάστε και με τις δύο, ακούγοντας Captain Beefheart.

Δίδυμοι: Τίποτα Δεν Είναι Αληθινό, Όλα Επιτρέπονται. Οι πλανητικοί συνδυασμοί είναι ευοίωνοι. Γράψτε το αριστούργημά σας και μετά σκίστε το. Δεν πειράζει. Θα γράψετε κι άλλο. Τηλεφωνήστε στον πρώτο σας έρωτα και πείτε του ότι ποτέ δεν τον ξεχάσατε. Κανονίστε να συναντηθείτε.

Καρκίνος: Μην σας πτοεί το πέρασμα του Guy Debord απ' τον Σκορπιό. Απεναντίας. Είναι η τυχερή σας εβδομάδα. Κάποιος που δεν σας είχε σε υπόληψη, θα σας κάνει τολμηρές προτάσεις. Δεχθείτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Τυχερός αριθμός το δώδεκα. Τυχερή μέρα η Τρίτη. Τυχερό τραγούδι το «Dirty Love» του Frank Zappa.

Λέων: Τίποτα το ανθρώπινο δεν σας είναι ξένο. Μην κάνετε υπομονή. Πέστε με τα μούτρα στον Hegel, στον Breton και στον Εμπειρίκο. Δεν θα χάσετε. Ακόμα, προχωρήστε σε ανακατατάξεις του χώρου σας. Πετάξτε όλα τα άχρηστα βιβλία (Edgar Morin, Umberto Eco, Paolo Coello, Jean Paul Sartre, και πάει λέγοντας).

Παρθένος: Μη βγείτε απ' το σπίτι όλη την εβδομάδα. Απεναντίας, καλέστε (έναν-έναν) όσους και όσες ποθείτε και δεν το ομολογούσατε, και παρασύρτε τους σε αλησμόνητες ερωτοτροπίες. Κανείς δεν θα το μετανιώσει.

Ζυγός: Η σύναξη των αχαρτογράφητων ουράνιων νησίδων προδιαθέτει για ξεσάλωμα και παρεκτροπές. Ενδώστε. Βγείτε στο δρόμο, αγοράστε (ή κλέψτε) έναν ωραίο αναπτήρα (Zippo, κατά προτίμησιν, αλλά και Ronson ή Dupont) και χαρίστε τον χαμογελώντας στον πρώτο μεθυσμένο συνεργάτη της Radio Propaganda (πολλαπλασιάζονται, μην ανησυχείτε) που θα πετύχετε μπροστά σας.

Σκορπιός: Εβδομάδα ανασυγκρότησης και περισυλλογής για σας. Ο συνδυασμός μετεωριτών και κομητών αριστερά του Πλανήτη Schwitters επιβάλλει την εκ νέου μελέτη όλων των τευχών της αλήστου μνήμης επιθεώρησης Propaganda, καθώς και των κλασσικών της Λεττριστικής και της Καταστασιακής Διεθνούς. Μια επανάληψη στο έργο του Alexander Trocchi ενδείκνυται.

Τοξότης: Προσοχή, μην είστε απερίσκεπτοι αυτή την εβδομάδα. Μην δείτε τηλεόραση ούτε ένα δευτερόλεπτο. Μην πείτε όχι αν σας προτείνουν κάποιοι συνεργάτες των Μπάσταρδων του Svevo μερικές ώρες ανέμελης κραιπάλης. Μη διστάσετε να διαδώσετε ό,τι αγαπάτε. Μην αρνηθείτε, προς το τέλος της εβδομάδας, τα potlatch που θα σας προσφέρουν. Μην αντισταθείτε σε κανέναν απολύτως πειρασμό. Μην παραλείψετε να ξοδέψετε όλες τις οικονομίες σας.

Αιγόκερως: Καμία δυσάρεστη σκέψη δεν θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα. Όλοι οι οιωνοί είναι καλοί. Φανείτε καλοί προς τον πλησίον σας. Πιείτε πολύ, πάρα πολύ, γιατί αν δεν πίνετε εσείς κάποιος άλλος πίνει στη θέση σας. Επισκεφθείτε πάνω από τριάντα φορές το paint/inks σε κατάσταση καινοφανούς ευεξίας. Δοθείτε με πάθος (αλλά και τρυφερότητα) στον πρώτο τυχόντα. Θα σας ευγνωμονεί αιωνίως.

Dr Dada

3 σχόλια:

Τάσος Μελίτης είπε...

Απο το ωροσκόπιο του ζυγού κρατώ την πρώτη πρόταση και συμπληρώνω απο εκεί και πέρα απο μόνος μου.

Ωστόσο, λαμβάνω σοβαρά υπόψη και το ζώδιο του αιγόκερω,μιάς και έχω τέτοιον ωροσκόπο.

Πώς θα συμβιβάσω τα δύο ωροσκόπια;

Πώς θα αποφύγω τις Λέαινες;

Αυτά είναι θέματα.

Ή να μην τις αποφύγω;

diotima / Vassia Karkayanni Karabelia είπε...

Mmmm.. Κρατάω απ'όλα αυτές τις παραπομπές τον Σβέβο ( με την Συνείδηση του Ζήνωνα ) και τον Εμπειρίκο και κάτι άλλα.. Δεν σκαμπάζω τίποτα από ζώδια, αλλά το δικό μου με κάνει και υποφέρω!(υδροχόος)...

diotima / Vassia Karkayanni Karabelia είπε...

διορθώνω< απ'όλες αυτές τις παραπομπές..