Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ, ΞΑΝΑ!


Radio48


Ελένη Μπαμπασάκη, Νέστωρ Πουλάκος, Θάνος Ανεστόπουλος, στο Κανάλι 1.

Όντως ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ εξελίσσεται έως τώρα η εκπομπή μας στο ΚΑΝΑΛΙ 1, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 90,4 FM, δέκα το πρωί έως το μεσημέρι, με σπιντάτες τονωτικές μουσικές, με ολίγον μπλα-μπλα (ας θυμίσουμε ότι η πατρότης του νεολογισμού αυτού ανήκει στον Σελίν!), με κάποια σχόλια, με προτάσεις για βιβλία από τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, με παρουσίαση περιοδικών (όπως το «Δέντρο», το «Uncut», το «Jazz & Τζαζ», με τον Στράτο «Σεφ» Προύσαλη να μας προσφέρει έξοχες και έξαλλες συνταγές μαγειρικής, με τον Νέστορα «Pogues» Πουλάκο, Διδάκτορα της Αναβαθμίσεως, να μας μιλάει για παλιές και νέες ταινίες, με καλεσμένους όπως η Σώτη Τριανταφύλλου να κάνουν το αίμα να κυλάει πιο γρήγορα στις φλέβες. Σήμερα, 6 Αυγούστου, μέρα γιορτινή, είχαμε στο στούντιο τον Θάνο Ανεστόπουλο, από τα «Διάφανα Κρίνα», μιλήσαμε για την καινούργια δισκογραφική δουλειά της μπάντας, και παίξαμε ένα μουσικό πινκ-πονκ, ακούγοντας Johnny Cash, Bob Dylan, Leonard Cohen, Pogues, The Band, Nick Cave, Διάφανα Κρίνα, και άλλα παρεμφερή. Παρόντες στο στούντιο, live, ο Πουλάκος, ο Προύσαλης, και η Ελένη «Sister» Μπαμπασάκη. Μετά την εκπομπή, σύνολη η Παλιοπαρέα πήγαμε ν’ αγοράσουμε δώρα για προσφιλή μας πρόσωπα, και εν συνεχεία καταλύσαμε σε γνωστό ποτοσχολαστήριο (όπως αποκαλούσε τα μπαρ ο Νίκος Καρούζος) των Εξαρχείων. Αύριο, η εκπομπή ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ θα παίζει μουσική από κινηματογραφικές ταινίες που αγαπήσαμε. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Alo Ίκαρε! Χρόνια πέρασαν. Ταξιδιώτης- από τον Μπαμπαγασητικό στα βάθη του Tennessee- φοιτητής (ακόμα ο αθεόφοβος) αφού το Πολυτεχνείο δεν ήταν για μένα και είπα να αλλάξω ρότα και ήπειρο. Έψαχνα για το e-mail σου και έπεσα πάνω στο blog σου, συνεπώς θα βάλω αρκετό bourbon και θα περάσω το απόγευμα διαβάζοντας τα προηγούμενα post σου. Ελπίζω όλα κομπλέ αδελφέ!

Γιάννης Π.

George-Icaros Babassakis είπε...

@Γιάννης Π.: Όλα κομπλέ, my Friend, και χάρηκα πολύ για την εκ νέου επαφή, για τα νέα σου, και το αρκετό μπέρμπον. Στείλε μου, εδώ, το μέιλ σου, για να σου γράψω εκτενώς. Όταν έρθεις στην Ελλάδα, τηλεφώνήσέ μου να τα πούμε και να τα πιούμε!!!

Unknown είπε...

απο τον larochefoucauld στην ελευθεροτυπια και τωρα σε εντοπισα εδω!!!!!

μου ειπε ο ξαδερφος σου ο εμμανουηλ για το ραδιοφωνο αλλα απο τη θεσσαλονικη πως να ακουσω ??

χαρηκα πααρα πολυ που σε βρηκα :-)


φιλάκια πολλα


_cyb_

George-Icaros Babassakis είπε...

@Κυβέλη: Να 'σαι καλά. Ελπίζω από το φθινόπωρο να ακουγόμαστε παντού,μέσω διαδικτύου.

Ανώνυμος είπε...

αυτή η εκπομπή που δικαιώνει την έκφραση "ζωντανή εκπομπή" μου θυμίζει τα καλαίσθητα πωλητήρια των μουσείων που βρίσκεις έργα τέχνης μέσα στη ζωή της ίδιας της πόλης. Γιατί δεν είναι ούτε "μουσείο" ούτε "μαγαζί".πολλά μπράβο, και για το κέφι και για τη φαντασία και για την συνέπεια στο κλίμα της κάθε μέρας. για το κέφι κυρίως
imarias