Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΓΙΑΦΚΑ ΡΕΚΟΡΝΤΣ




Ωραίες μελωδίες σκαρώνουν τα γεγονότα: στο Radio Propaganda φιλοξενήθηκε η Yafka Records. Δανάη Παναγιωτοπούλου, Χάνομαι Γιατί Ρεμβάζω, Άγγελος Αγγέλου, Θέμος Σκανδάμης, και έπεται συνέχεια. Στη λάντζα, όπως μας είπε ο ίδιος, ο χαλκέντερος Γιώργος Μητρόπουλος (στη φωτογραφία, στο στούντιο του Καναλιού 1, Πειραιάς 90,4 FM και www.kanaliena.gr ). Έργα καμωμένα με ιδιαίτερο μεράκι, με χιούμορ, με ταλέντο, με δροσιά. Πάντα τέτοια! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: www.yafkarecords.gr

Συγκλονιστικό το μυθιστόρημα «Το Μαύρο Αλγέρι» του Maurice Attia (γεννημένος στο Αλγέρι το 1949, ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, σεναριογράφος, συγγραφέας), μεταφρασμένο ανεπίληπτα από την Μαρία Μηλολιδάκη για τις έξοχες εκδόσεις Πόλις. Θα το παρουσιάσουμε στην νεοανανεωμένη (καθώς έλεγε ο Λεωνίδας Χρηστάκης κάθε φορά που ανανέωνε το θρυλικό «Ιδεοδρόμιο») «Βιβλιοθήκη» της Ελευθεροτυπίας.

Είναι όμορφη η Αθήνα όταν την ίδια μέρα συναντιέσαι με τον Τάσο Γουδέλη, με τον Εμμανουήλ Κουτσουρέλη, με τον Νέστορα Πουλάκο, με τον Θάνο Ανεστόπουλο, με τον Φάνη Αραμπατζή, με τον Γιάννη Τριάντη.

Είναι όμορφη η Αθήνα όταν ξέρεις ότι η Ελεάννα Μαρτίνου ζωγραφίζει εμπνευσμένη από τοπία της ουτοπίας, όταν ξέρεις ότι ο Γιώργος Κακουλίδης θα είναι την Παρασκευή ο φιλοξενούμενος του Radio Propaganda, όταν ξέρεις ότι μόλις κυκλοφόρησε ο πολύτιμος τόμος «Ποιήματα» του Ηλία Λάγιου από τις εκδόσεις Ίκαρος.

1 σχόλιο:

nightonearth είπε...

Μίστερ Ίκαρος, δώστε μας κανά mail να σας στέλνουμε τα καλούδια μας και τις προσκλήσεις μας. Ας πούμε, μεθαύριο Πέμπτη στο Gagarin, είστε ευπρόσδεκτος, το θυμάστε ασφαλώς...

Καλή μας αντάμωση!