Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1



Αύριο, στην εκπομπή «Ο Αφρός των Ημερών», Κανάλι 1, Πειραιάς, 90,4 FM, φιλοξενώ τον πανεπιστημιακό και συγγραφέα Βασίλη Καραποστόλη. Λίαν λεπταίσθητος και κομψός, τόσο ο γραπτός όσο και ο προφορικός λόγος του Καραποστόλη. Θα μιλήσουμε για το μυθιστόρημά του, «Το Χάρισμα», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πατάκης. Μια διάσημη ζωγράφος, ένας νεαρός φοιτητής, δύο κόσμοι, μια απόσταση ανάμεσά τους που μοιάζει αμέτρητη. Η νύχτα, το φάσμα του θανάτου, η ανάμνηση ενός ιλίγγου: με δυο λόγια, ιδού τι θα βρει ο αναγνώστης στο «Χάρισμα». Η μουσική, πάντα επιμελώς διαλεγμένη, θα σας ταξιδέψει στην ποίηση της νύχτας. Πάντα ζωντανά, πάντα στις δέκα το βράδυ, πάντα έως τα μεσάνυχτα.

3 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ είπε...

Ίκαρε, οι σκέψεις του Καραποστόλη είναι ξεκάθαρες και ουσιώδεις.Κάνεις ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.Καλησπέρα.

George-Icaros Babassakis είπε...

@Ιωάννης Ξενίδης: Να 'σαι καλά, Ιωάννη, και εύγε (με τη σειρά μου) για τη δουλειά τη δική σου σχετικά με το punk. Όπως έλεγε κι ο αγαπημένος (μας) Μάριος: "Τι Ιαβέρης, τι Ενζολωράς, αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα που φοράς". Τα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία εκπομπή. Οι άνθρωποι έχουν περισσότερο ανάγκη να δίνουν παρά να παίρνουν. Δεν έχει να κάνει με κανενός είδους "ισοζύγιο" έστω και ετεροχρονισμένου. Έχει να κάνει με αυτά που συζητήθηκαν στην εκπομπή.
Νίκος, Άνω Κυψέλη