Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΣΑΣ!




Barriobeat

Βραδιά Kerouac & Beat Generation στο Barrio, Κεραμεικού 53, Μεταξουργείο!

Κυριακή των Βαΐων, 12 Απριλίου 2009, από τις 6 το απόγευμα και έως αργάμιση και βάλε!

Προβολή ταινιών! Jazz και πάλι Jazz και ξανά Jazz!

Απαγγελίες ποιημάτων! Φέρτε τα αγαπημένα σας ποιήματα να τα μοιραστείτε με τους άλλους θαμώνες! Γράψτε δικά σας και ελάτε να μας τα διαβάσετε!

Προσφορά potlatch πέντε (5) αντιτύπων του cult βιβλίου “Harmolypi’s Blues” στους πέντε (5) πρώτους που θα πιούνε πέντε (5) δυνατά αλκοολούχα!

Μεταχρονολογημένος (κατά δύο [2]) ημέρες, πανηγυρικός εορτασμός των γενεθλίων του Dr Dadassakis! (ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΑ ΧΡΟΝΟΘΑΦΤΗ!)

ΔΕΝ θ’ ακουστούν από τα ηχεία Bob Dylan, Neal Young, Van Morrison (γειά σου, Γιάννη Λειβαδά!)

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΓΩΝΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!

1 σχόλιο:

nikolakisdiaselos είπε...

Ίκαρε καλημέρα, θέλω να σου πω ότι ήταν πολύ ωραία η βραδιά χθες,ακούσαμε υπέροχα ποιήματα, όμορφες μουσικές και μας άρεσε πολύ. Εξάλλου, πάντα παρακολουθούμε και στηρίζουμε τις προσπάθειές σου ενάντια στην επέλαση του αφασικού θεάματος και της χυδαιότητας η οποία εκτρέφει αντιποιητικές εποχές, ψυχικές μολύνσεις και αχυρανθρωπους. να είσαι καλά,εκτός των άλλων, γιατί θυμήθηκα χτες τη φωνή του Κέρουακ, τότε που την άκουσα για πρώτη φορά, φοιτητής ακόμα,διαβάζοντας τους 'Υποχθόνιους" σ' ένα όνειρο που έσταζε θάλασσα, αιωνιότητα και υπερώους, αμφίσημους σαλπιγκτές. Τελικά,κατάλαβα, ένα αγεφύρωτο χάος χωρίζει τις επικλήσεις του Τζακ στον Πάρκερ, απ' τις σύγχρονες ικεσίες στη δικτατορία της μάζας και στους γοφούς ή τις φουσκωμένες τσέπες των μασκαρεμένων και φρικιαστικών νεο-Μαρντου και γιάπηδων, οι οποίοι πλέον, στερούνται την σαλή, ένθεη και γοητευτική αλλοφροσύνη εκείνης της εποχής, παραμορφωμένοι δη και συγχυσμένοι, σ' έναν αντι-σολάρειο ωκεανό (που σαι ταρκόφσκι, να δεις τα χάλια μας) που εκπέμπει νυχθημερόν διαφημίσεις και ινστιτούτα αδυνατίσματος. Να' σαι καλά λοιπόν...