Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ


Radio August


Από τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου, και για δύο εβδομάδες, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, στο Κανάλι 1, Πειραιάς, 90,4 FM, ζωντανά κοντά σας με την εκπομπή «Σαν Παλιός Πειρατής». Κάθε μέρα, 10 με 12 το πρωί, με σπινταριστό ροκ-εντ-ρολ, με γκαγκάν τζαζ, με ρέγκε, με μουσικές εξαίσιες, με φωνές. Κι ακόμα με προτάσεις για βιβλία και ταινίες, από τον Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο και τον Νέστορα Πουλάκο. Επίσης, με σχόλια, με δροσερό μπλα-μπλα, και με έκτακτους, από κάθε άποψη, καλεσμένους. Την Τρίτη, 5 Αυγούστου, στο στούντιο θα είναι η Σώτη Τριανταφύλλου. Συντονιστείτε!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την καλημέρα μου από Θεσσαλονίκη!
για εμάς τους βόρειους θα κάνετε κάτι ώστε να ακούμε την εκπομπή σας? επίσης υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε την εκπομπή στην οποια θα φιλοξενειτε τη Σώτη? ίσως αν την "ανεβάζατε" κάπου...
Φιλικά
Έλλη από Θεσσαλονίκη

George-Icaros Babassakis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George-Icaros Babassakis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George-Icaros Babassakis είπε...

@Έλλη: Γεια και Χαρά! Δυστυχώς μόνο με κάρτα ραδιοφώνου στον υπολογιστή σας μπορείτε να μας ακούτε. Ελπίζω ότι από τον Σεπτέμβριο θα ακουγόμαστε μέσω Διαδικτύου, έτσι μας διαβεβαιώνουν από το Κανάλι. Θα συνεννοηθώ με τους τεχνικούς μήπως μπορώ να ανεβάζω κάποιες εκπομπές στο blog. Και πάλι Γεια και Χαρά, και Καλό Μήνα!

Ανώνυμος είπε...

να 'στε καλά,καλό μήνα,θα περιμένουμε τουλάχιστον να μας μεταφέρετε το κλίμα της Τρίτης-να πάρουμε μια γεύση μεχρι να καταφέρουμε να σας ακούσουμε!
Φιλικά
Έλλη από Θεσσαλονίκη

lakis είπε...

Σκεφτόμουνα να ψάξω το κανάλι στο διαδίκτυο μια και ήθελα ν' ακούσω τη Σώτη, αλλά όπως διαβάζω πιο πάνω δεν εκπέμπετε ακόμη εκεί. Δεν πειράζει.

Ανώνυμος είπε...

τι κάνει η Σώτη? πώς περάσατε?
έλλη από θεσαλονίκη

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!
Πραγματι δεν μας ειπατε τιποτα για αυτη την συναντηση, που δυστυχως δεν υπηρχε τροπος να ακουσουμε.
Τι κανει η αγαπημενη Σωτη?

Μαρια απο Θεσσαλονικη

George-Icaros Babassakis είπε...

Επεράσαμε όμορφα, τα είπαμε, παίξαμε μουσικές αγαπημένες, μια χαρά είναι η Σώτη, μια χαρά και όλοι οι υπόλοιποι! Φιλιά στον Βορρά!